BLANTERSWIFT101

Kepçenin üzerinde namazını kıldı

17 Nisan 2019 Çarşamba
Kepçenin üzerinde namazını kıldı! Gerekçesi anlaşılınca tebrik edildi Sakarya'da bir kepçe operatörü yerin çamurlu olması sebebiyle namazını iş makinesinin üstüne çıkarak kıldı SAKARYA'DA bir kepçe operatörü yerin çamurlu olması sebebiyle namazını iş makinesinin üstüne çıkarak kıldı. Sakarya'da kepçe operatörü yaptığı hareketle taktir topladı. VATANDAŞ GÖRDÜ VE ÇEKTİ Kepçe operatörü yerin çamurlu olması sebebiyle namazını iş makinesinin üstüne çıkarak kıldı. Çevrede bulunan bir vatandaş iş makinesi üzerinde namaz kılan kepçe operatörünün fotoğrafını çekerek, sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sonrasında operatör, herkesin takdirini kazandı. Kaynak : Yeni Alanya
avatar
Adsız

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

25 Temmuz 2019 02:25

Bu Blogda Ara